آغاز ورود کمکهای انسانی به غزه + فیلم
ورود کامیونهای حامل کمکهای انسانی به نوار غزه از طریق گذرگاه رفح آغاز شد.

به گزارش شبکه الجزیره، کامیونهای حامل کمکهای انسانی که از چند روز پیش، پشت درهای گذرگاه رفح در مرز مصر و نوار غزه منتظر اجازه ورود به این منطقه بودند، امروز ساعت ۱۰ به وقت محلی حرکت به داخل غزه را آغاز کردند.
سفارت آمریکا در اراضی اشغالی اعلام کرد گذرگاه مرزی رفح بین مصر و نوار غزه ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی باز می شود.
در صورت باز شدن گذرگاه، مشخص نیست که اتباع خارجی تا چه حد ممکن است بتوانند آنجا را ترک کنند.
پیش از این مصر اعلام کرده بود گذرگاه رفح از سوی این کشور باز است اما رژیم صهیونیستی مانع از خروج اتبال خارجی و ورود کمکهای بشردوستانه میشود.
دولت مصر اعلام کرده بود که شرط خروج اتباع خارجی، اجازه ورود کمکهای بشردوستانه به غزه بوده که رژیم صهیونیستی با آن مخالفت کرده است.
عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر در سخنانی گفت: ما درحال تعمیر و بازسازی گذرگاه رفح بعد از بمباران آن از سوی اسرائیل هستیم تا روند ارسال کمکها به غزه تسریع شود.
با توجه به اوضاعی که در نوار غزه حاکم است، کمکها باید هرچه سریعتر به این منطقه برسند.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل که برای نظارت بر ارسال کمک های بشردوستانه از گذرگاه رفح صبح امروز در این مکان حضور یافت، خواستار آتش بس بی قید و شرط برای امداد رسانی فوری به غزه شد.
وی گفت: شرط و شروطی برای ورود کمک های انسان دوستانه به داخل غزه وضع شده که باید این شروط برای تسریع ورود این کمک ها برچیده شوند.
وی تاکید کرد که بیشتر حجم ممکن کمک های بشردوستانه باید وارد غزه شود.