وضعیت آب در دشتهای استان سمنان بحرانی است
سمنان-استاندار سمنان بابیان اینکه وضعیت آب در دشتهای استان سمنان بحرانی است، گفت: برنامههای مدیریت مصرف آب میبایست در استان سمنان اجرا و عملیاتی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر بعدازظهر یکشنبه در دیدار با نمایندگان انجمن صنفی کشاورزان و دامداران استان سمنان به میزبانی دفتر خود ضمن بیان اینکه مدیریت ارشد استان هیچگاه خود را عقل کل ندانسته و همواره نیازمند مشارکت و همفکری سایر بخشهای تخصصی است، ابراز داشت: وضعیت آب در برخی دشتهای استان بحرانی است و میبایست مدیریت مصرف جدی گرفته شود.
وی بابیان اینکه ارائه مجوزهای بیرویه حفر چاه، دستکاری در قنوات و تولید بدون منطق محصولات کشاورزی در برخی مناطق موجب ایجاد مشکلات و بحران آب برای استان شده است، افزود: مسئولان بخشهای آبی و نمایندگان خانه تشکلهای تخصصی کشاورزی و دامپروری استان با تشکیل جلسات کارشناسی باید به یک مدل کاربردی در خصوص مدیریت مصرف منابع آبی دست یابند.
ضرورت تقویت ارتباطات جهاد کشاورزی با تشکلهای کشاورزی و دامداری
استاندار سمنان بابیان اینکه باید سازوکاری در سطح استان فراهم شود که با مدیریت تولید و مصرف، زمینههای استفاده بهینه از محصولات صورت گیرد، ابراز داشت: تشکلهای کشاورزی میبایست در گسترش طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری همکاریهای لازم را داشته باشند تا این مدیریت تولید و مصرف به نحو مطلوب انجام شود.
آشناگر بابیان اینکه جهاد کشاورزی باید ارتباطات خود را با تشکلهای کشاورزی و دامداری استان تقویت کند، تصریح کرد: سیاست دولت در منطقه، توسعه و تقویت کشت گلخانهای است و این مطلب بهعنوان یکی از اولویتهای هشتگانه توسعه استان نباید در حد حرف و شعار باقی بماند.
وی بابیان اینکه یکسانسازی ضریب کشتار طیور در استان و کشور بررسیشده و افزایش میزان کشتار طیور در استان تقویت باید شود، افزود: فرمانداران استان سمنان جلسات شورای حفاظت را تشکیل داده و ارتباط خود را با تشکلهای تخصصی، مردم، صاحبان مشاغل افزایش دهند.
ضرورت ارتباط مؤثر بین مسئولان و کشاورزان
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان نیز این جلسه ضمن بیان اینکه ارتباط مؤثر میان مسئولان و کشاورزان باید گسترش یابد، گفت: مجموعه نظام صنفی، منسجمترین نهاد مرتبط میان دولت و کشاورزان است که باید نفش این بخش توسعه و گسترش یابد.
حشمت الله عسگری با تاکید بر اینکه شرکت آب منطقهای سمنان باید همکاری و مشارکت خود را با نظام صنفی افزایش دهد، بیان کرد: در جلسات کمسیون صدور پروانه استان باید نماینده انجمن صنفی نیز حضور داشته باشد.
وی افزود: مرغداران استان مکلف اند بر اساس قیمت مصوب و تعیین شده از سوی ستاد تنظیم بازار، تولیدات خود را به فروش برسانند و حق هر گونه افزایش قیمتی را نخواهند داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست مقرر شد تا این جلسات بصورت هر شش ماه یک بار با حضور استاندار و هر سه ماه یکبار با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع برگزار شود.