25 میلیارد ریال فطریه در همدان جمع آوری شد
مدیرکل کمیته امداد استان همدان گفت: 25 میلیارد و 800 میلیون ریال فطریه در استان همدان جمع آوری شد.

پیمان ترکمانه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، در مورد فطریه جمعآوری شده در استان همدان اظهار داشت: از 790 صندوق جمع آوری فطریه در سطح استان 25 میلیارد و 800 میلیون ریال فطریه جمعآوری شد.
وی افزود: ممکن است در برخی مناطقی فطریه جمعآوری شده در اختیار هیات امنا برای مسجد سازی قرار گرفته و یا در روستایی نیز فطریه جمعآوری شده را در اختیار نیازمند آن روستا قرار دهند که اینها به حساب ما نمیآید.
مدیرکل کمیته امداد استان همدان بیان کرد: فطریه جمعآوری شده توسط بانک در همان روز عید فطر به حساب نیازمندان واریز شد.
ترکمانه عنوان کرد: درمجموع 790 پایگاه در مصلیهای نماز نماز عید فطر، مساجد، میادین، سطح شهر و پایگاههای نیکوکاری فطریه را جمعآوری کردند.
وی ابراز کرد: فطریه جمعآوریشده بههیچعنوان از روستایی به روستای دیگر یا از شهری به شهری دیگر منتقل نشده و در روستاها بین نیازمندان همان روستا توزیع شد.
به گزارش تسنیم، کمیته امداد امام خمینی(ره) به عنوان متولی امور رسیدگی به امور محرومان جامعه در راستای احیاء سنتهای حسنه علوی قدم برمیدارد.
انتهای پیام/ ت