خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه زنجان: غده سرطانی اسرائیل باید محو شود

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 28 مهر 1402 - 16:13
امام جمعه زنجان با محکوم کردن اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی گفت: این غده سرطانی باید هر چه سریع تر محو شود.
رژيم،اسلام،اشاره،وحشيانه،يهود،دشمني،مظلوم،غزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با محکوم کردن رژیم صهیونیستی بابت حملات وحشیانه به مردم و کودکان مظلوم فلسطین، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی همانند غده سرطانی در منطقه است که باید محو شود، چرا که وجود این رژیم سبب ناامنی در منطقه می‌شود.
وی با اشاره به پیش‌بینی قرآن بابت دشمنی یهود با اسلام گفت: در این زمان رفتار یهود علیه اسلام تغییری نکرده و همچنان دشمنی می‌کنند.
امام جمعه زنجان به لزوم کمک‌های مردمی به مردم بی‌دفاع غزه تأکید کرد و افزود: هر کس که امکان و شرایط مالی دارد از کمک کردن به مردم مظلوم فلسطین دریغ نکند، کمک‌های مردمی جهان اسلام اعم از مالی و غیرمالی باید هر چه سریع‌تر به دست مردم غزه برسد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات وحشیانه اسرائیل شدیداً محکوم است، مطرح کرد: طبق آیه قرآن حق بر باطل پیروز است و این وعده الهی است و ما مطمئن هستیم این محقق خواهد شد.
خاتمی در ادامه گریزی به سالروز لغو قانون کاپیتولاسیون نیز اشاره و خاطرنشان کرد: چنین قوانینی نشان‌ دهنده چهره منفور استثمار است که خود را در برابر بی‌قانونی محق دانسته و در کشورهای مختلف دست به هر کاری می‌زنند.
وی در پایان با اشاره‌ به مناسبت‌های مذهبی، گفت: در آستانه ولادت امام حسن عسکری قرار داریم که روزه در این روز اجر و ثواب بیشتری دارد.
انتهای پیام/