خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین جزئیات از آزمون استخدامی در استان مرکزی/ 1111 نفر جذب علوم پزشکی اراک می‌شوند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 28 مهر 1402 - 11:14
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی از برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان مرکزی خبر داد.
پزشكي،مجوز،علوم،استان،استخدامي،آزمون

نوربخش عسکری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به آخرین جزئیات آزمون استخدامی در استان مرکزی، اظهار داشت: آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صبح روز جمعه 28 مهرماه در دانشگاه آزاد اسلامی فلق اراک بصورت همزمان با سراسر کشور در حال برگزاری است.
وی افزود: در استان مرکزی تعداد دو هزار و 864 نفر برای آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت‌نام کرده‌اند که هزار و 111 نفر از آنان جذب دانشگاه های علوم پزشکی استان می‌شوند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی، خاطرنشان کرد: در این رقابت 795 نفر معادل 28 درصد ثبت‌نام کنندگان را آقایان و 2 هزار و 69 نفر معادل 72 درصد شرکت کنندگان را بانوان تشکیل می‌دهند.
عسکری افزود: از تعداد هزار و 111 مجوز اخذ شده برای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان، هزار و 17 مجوز به دانشگاه علوم پزشکی اراک، 60 مجوز به دانشکده علوم پزشکی خمین و 34 مجوز به دانشکده علوم پزشکی ساوه اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: مطابق ماده 15 قانون حمایت از حقوق افراد معلولان، 3 درصد از مجوز استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این آزمون به افراد دارای معلولیت واجد شرایط اختصاص یافته است.
انتهای پیام/711/