خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت‌های رژیم صهیونیستی تاکنون چقدر بوده است؟

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 27 مهر 1402 - 19:06
عملیات مستمر مقاومت در لبنان به موازات تجاوزات اشغالگران به غیرنظامیان غزه، تلفات بی‌سابقه‌ای را برای آنها در جبهه شمالی به همراه داشته است.
اسرائيلي،جبهه،مقاومت،رژيم،شمال،عمليات،نظامي،جنگ،قرار،زره

اذعان صهیونیست‌ها به یک جنگ واقعی در شمال؛
رسانه‌های رژیم صهیونیستی تشدید تنش نظامی در شمال فلسطین اشغالی با جبهه لبنان را یک «جنگ واقعی» توصیف و از خسارت بالای رژیم در این جبهه خبر داده اند.
رسانه‌های عبری بر اساس داده‌های ارتش رژیم اشغالگر اذعان کرده اند که تلفات نیرو‌های اسرائیلی مستقر در جبهه شمالی تاکنون بالغ بر ۱۰ دستگاه تانک مرکاوا از نسل ۴ و ۳ بوده که مورد اصابت موشک‌های ضد زره قرار گرفته و منجر به از کار افتادن و آسیب دیدن آن‌ها شده است.
همچنین ۴ خودروی مختلف برای انتقال سربازان توسط موشک‌های هدایت شونده ضد زره منهدم شده اند.
به گزارش المیادین، عملیات مستمر مقاومت اسلامی در لبنان که از ۸ اکتبر همزمان با آغاز بمباران اشغالگران علیه غیرنظامیان در نوار غزه، به دنبال عملیات طوفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین آغاز شده، منجر به تلفات بی سابقه‌ای برای رژیم اشغالگر در جبهه شمالی از زمان جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ تاکنون گردیده است.
رسانه‌های اسرائیلی اعلام کرده اند که تاکنون حدود ۴۰ سرباز اسرائیلی از یگان‌ها و رده‌های مختلف در جبهه شمال کشته یا زخمی شدند و حدود ۱۴۰ شهرک نشین در بیمارستان بستری هستند.
ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد که از جمله کشته شدگان نظامی، معاون فرمانده تیپ ۳۰۰ با درجه سرهنگی، یک افسر ارشد، حداقل دو عضو شاباک و سربازانی با درجه‌های مختلف هستند.
تصاویر پخش شده از رسانه‌های نظامی مقاومت نیز نشان می‌دهد که تعدادی تانک، خودرو‌های زرهی و خودرو‌های مورد استفاده نیرو‌های اسرائیلی مورد اصابت آتش مقاومت قرار گرفته اند.
عملیات مقاومت همچنین با هدف قرار دادن برج‌های رصد نوری و حرارتی و نیز وسایل ارتباطی و شنود مستقر در پایگاه‌های اسرائیلی در امتداد مرز و بر روی حصار بتنی حائل، درصد زیادی از قابلیت‌های جمع‌آوری اطلاعات و داده‌های هوشمند دشمن را از بین برده است.