قیمت مواد مخدر افزایش یافت
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: قیمت مواد مخدر به غیر از شیشه افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، اسدی دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران در حاشیه جلسه شورای هماهنگی موادمخدر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس مقایسه دو ماهه اول سال 97 نسبت به دو ماهه اول سال 96، 17 درصد کشفیات موادمخدر رشد کرده و 9 تن و 195 کیلو موادمخدر کشف شده است.
10 درصد دستگیریها افزایش یافته است.
وی ادامه داد: لابراتوارهای شیشه در سطح استان تهران در بازه زمانی مطرح شده 12 درصد کاهش یافته و ما نیز به دلیل رشد لابراتوارهای شیشه در کشور همسایه شرقیمان بوده است و اخیراً نیز محموله 850 کیلوگرمی شیشه در مرزهای کشور کشف و ضبط شد.
اسدی گفت: در سال گذشته در بهترین شرایط 8 هزار نفر ظرفیت نگهداری معتادین متجاهر را داشتهایم که با عقد قراردادهای صورت گرفته این ظرفیت به 14 هزار و 500 نفر افزایش یافته است و تا کنون 12 هزار معتاد جمعآوری کردهایم.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با موادمخدر استان تهران گفت:در بازه زمانی مطرح شده باندهای منهدم شده 17 درصد افزایش یافته است و رشد عملیات 18 درصدی نیز را داشتهایم.
وی گفت: 28 درصد خودروهای توقیفی کاهش یافته و همین طور 27 درصد موتورسیکلتهای توقیفی نیز کاهش یافته است.
اسدی گفت: قیمت موادمخدر به غیر از شیشه که کاهش 49 درصدی داشته است، افزایش یافت.
انتهای پیام/