خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید ۷۹ هزار تن گندم از کشاورزان کرمانشاهی /تجهیز ۸۰ مرکز انبار

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 13:43
کرمانشاه- مدیرعامل غله و بازرگانی استان کرمانشاه از خرید تضمینی 79 هزار تن گندم از کشاورزان استان خبر داد.
خريد،كرمانشاه،استان

ماشا الله ارویسی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای خرید تضمینی گندم تاکنون ۷۹ هزار و ۶۳۰ تن گندم از کشاورزان استان کرمانشاه خریداری شده است.
به گفته مدیرعامل غله و بازرگانی استان کرمانشاه مبلغ پرداختی برای این میزان خرید گندم ۳۸۳ هزار و ۲۵۵ میلیون ریال بوده است.
ارویسی خاطرنشان کرد: میزان مبلغ پرداختی معادل ۳۶ درصد لیستهای ثبتی بانک است.
وی همچنین درباره خرید کلزا افزود: میزان خرید تضمینی کلزا از کشاورزان استان کرمانشاه نیز تاکنون ۴۴۳ تن است.
مدیرعامل غله و بازرگانی استان کرمانشاه عنوان کرد: مبلغ پرداختی برای خرید کلزا ۱۱ هزار و ۴۹۱ میلیون ریالا و معادل ۹۹ درصد لیستهای ثبتی بانک است.
به گفته ارویسی، به منظور خرید تضمینی گندم و کلزا از کشاورزان استان کرمانشاه ۸۰ مرکز خرید آماده و تجهیز شده است.