سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰ چالش عمده پیش‌روی شهردار جدید یزد چیست؟

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 13:40
یزد ـ مراسم معارفه شهردار جدید شهر جهانی یزد دیروز انجام شد و او اداره شهر را به طور رسمی از امروز آغاز کرده، شهری که با ۱۰ چالش عمده مواجه است.
يزد،شهردار،شهرداري،شهر،موفقيت،عضو،بدنه،چالش،شوراها،ضعف،بعدي

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها *محسن عباسی هرفته: جمال‌الدین عزیزی، شهردار جدید یزد کار خود را رسماً آغاز کرده و رای هشت عضو از ۱۱ عضو شورای شهر یزد، پشتوانه اوست.
به طور قط موفقیت شهردار جدید به موفقیت شهر جهانی یزد گره خورده بنابراین برای موفقیت او از صمیم قلب دعا می‌کنیم اما واقعیت این است که به زغم نگارنده، او در اداره این شهر با ۱۰ چالش عمده مواجه است که اگر نتواند راهکار عملی کارآمدی برای برون رفت از آنها بیابد، او هم مثل اسلافش زمین‌گیر روزمرگی خواهد شد.
اعتماد پایین شهروندان به مدیران شهری، بدنه نیروی انسانی انباشته، سنگین و مقاوم در برابر تغییر، ضعف نظام مدیریت کارآمد نیروی انسانی، شرایط دشوار اقتصادی کشور و به تبع آن شهرداری‌ها، نبود منابع پایدار درآمدی و ضعف سرمایه پذیری و بیشتر از آن دفع سرمایه در عوض جذب آن بخشی از این چالش‌ها است.
عدم شفافیت مالی و اداری شهرداری، استیلای تفکر کهنه و سخت (در مقابل نرم) عمرانی در شاکله شهرداری، تفکرات کم و بیش عوام گرایانه شوراها که به سختی حاضر به پذیرش اصلاحات ساختاری به قیمت نارضایتی کوتاه مدت بدنه شهروندی هستند و زمان کم باقی‌مانده تا انتخابات بعدی شوراها که باعث سایه انداختن هیجانات انتخاباتی بر همه امور شهرداری خواهد شد، بخش دیگری از چالش‌هایی است که شهردار جدید یزد با آن مواجه است.
البته اکثر این‌ها، چالش عموم دستگاه‌های دولتی و شهرداری‌های استان و کشور است که قرار نیست با معجزه شهردار جدید حل شود لیکن او می‌تواند با برنامه‌ای مشخص و چند بعدی، تحول مثبت چشمگیری را حداقل در شهرداری یزد که به نسبت سایر سازمان‌ها استعداد بیشتر و وضعیت بهتری دارد، ایجاد کند.
عضو شورای اسلامی شهر یزد