خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منصوری: تمام نامه‌های مردمی ارسال به دولت، بررسی می‌شود - تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 26 مهر 1402 - 13:16
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: نامه های مردمی در سفرهای استانی مورد رسیدگی قرار می گیرد اما این گونه نیست که لزوما با همه موارد موافقت شود.
موارد،دولت،درخصوص،مردمي،ضرورت

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در پاسخ به سوالی درخصوص درخواست‌های برخی از مردم از دولت برای دریافت کمک و تسهیلات نقدی گفت: یکی از دغدغه‌ها و مسائل اصلی مردم، معیشت است و بعضی از موارد جزئی هم وجود دارد.
ممکن است خانواده‌ای برای گره‌گشایی در موارد ضروری به مبلغ مختصری نیاز داشته باشد؛ حتی در مواقعی که ضرورت دارد تا سقف 100 میلیون تومان گره‌گشایی می‌کنیم.
وی افزود: حوزه ارتباطات مردمی توسط اداره کلی که در هر استان مستقر است، کارهای کارشناسی درخصوص درخواست‌ها را انجام داده و تحقیق و بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد و در جایی که ضرورت داشته باشد، در هماهنگی با بانک‌های کشور، این موارد ارجاع می‌شود.
نامه‌های مردمی در سفرهای استانی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد اما این‌گونه نیست که لزوما با همه موارد موافقت شود.
انتهای پیام/