خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریزش مرگبار ساختمان در باقرشهر

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 25 مهر 1402 - 17:13
مدیر روابط عمومی شهرداری باقرشهر گفت: عدم رعایت اصول ایمنی و سهل انگاری در تخریب دیوار ساختمان در حال ساخت در باقرشهر یک کشته و 2 مصدوم برجا گذاشت.
ديوار،ريزش،كارگر،اعزام،قديمي،حادثه،ساختمان،عوامل

مهدی اشرفی‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ری با اشاره به فوت یک کارگر در اثر ریزش دیوار ساختمان در حال ساخت اظهار داشت: در ساعت 10:51 صبح روز سه شنبه گزارش حادثه ریزش دیوار قدیمی در خیابان 15 متری امام حسین غربی(ع) به سامانه 125 سازمان آتش‌نشانی شهرداری باقرشهر گزارش و بلافاصله عوامل آتش نشانی به محل اعزام شدند.
وی افزود: نیروهای ایستگاه شهید عبدالمحمد بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و مشاهده شد که بر اثر ریزش دیوار قدیمی در حال تخریب ساختمان نوساز 3 کارگر در زیر آوار گرفتار شدند.
مدیر روابط عمومی شهرداری باقر شهر در ادامه گفت: آتش‌نشانان سریعاً عملیات نجات را آغاز کرده و رهاسازی به صورت کامل انجام شد.
وی ادامه داد: بنا بر گزارش عوامل آتش‌نشانی تخریب دیوار قدیمی ساختمان در حال ساخت در خیابان 15 متری امام حسین(ع) غربی باقر شهر به دلیل رعایت نکردن اصول ایمنی و سهل‌انگاری اتفاق افتاده است.
اشرفی‌پور در پایان خاطرنشان کرد: در این عملیات 3 کارگر ساختمانی به سرعت از زیر آوار خارج شده که متأسفانه 1 نفر به‌دلیل شدت صدمات فوت و 2 مصدوم حادثه به عوامل اورژانس مستقر در محل تحویل تا جهت تکمیل درمان به مراکز درمانی اعزام شوند.
انتهای پیام/