خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش مقام سازمان ملل از وضعیت وخیم انسانی در غزه

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 24 مهر 1402 - 11:44
رئیس آژانس پناهندگان سازمان ملل شامگاه یکشنبه گزارشی از وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه ارائه داد و گفت همکارانش در غزه دیگر قادر به ارائه کمک های انسانی در این منطقه نیستند.
غزه،آب،خبري،انساني،انسانيتش،هشدار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «فیلیپه لازارینی»، رئیس آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد شامگاه یکشنبه در یک نشست خبری در شرق قدس اشغالی با اشاره به وضعیت وخیم انسانی در غزه در نتیجه اعلام محاصره کامل از سوی رژیم صهیونیستی گفت «دنیا انسانیتش را از دست داده است.»
لازارینی گفت این کنفرانس خبری را برای این اعلام کرده که هشدار بدهد همکارانش در غزه دیگر قادر به ارائه کمک‌های انسانی نیستند.
او گفت: «غزه دارد خفه می‌شود و به نظر می‌رسد که دنیا در حال حاضر انسانیتش را از دست داده است.»
وی اضافه کرد: «چنانچه نگاهی به وضعیت آب [در غزه] داشته باشیم - همه‌مان می‌دانیم که آب، حیات است- آب در غزه دارد تمام می‌شود و غزه دارد از حیات خالی می‌شود.
فکر می‌کنم به زودی غذا و دارو هم وجود نخواهد داشت.»
رئیس «آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا)» در ادامه توضیح داد: «یک قطره آب نیست، یک دانه گندم نیست، خبری از یک لیتر سوخت که طی 8 روز گذشته وارد غزه شده باشد نیست.»
لازارینی هشدار داد که یک «فاجعه انسانی بی‌سابقه» در غزه دارد رخ می‌دهد.
او همچنین تأکید کرد: «هیچ جایی در غزه امن نیست.»
انتهای پیام/