خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار نقدی: زنان در دفاع مقدس به الگوی زن غربی پشت‌پا زدند/ زن ایرانی نماد مقاومت است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 مهر 1402 - 11:42
معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به نقش آفرینی زنان در دوران دفاع مقدس، گفت: زنان در دوران دفاع مقدس همه هستی خود را فدا کردند تا الگوی زن مسلمان و ایرانی را معرفی کنند.
زن،الگوي،زنان،غربي،معرفي،مجاهدت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سردار محمدرضا نقدی صبح امروز در اجلاسیه شهدای زن لرستان اظهار داشت: زنان شهید در جبهه ولایت و غیرت ایستادگی کردند و چون شمع سوختند تا روشنایی‌بخش محفل بشریت باشند.
وی افزود: زنان در دوران دفاع مقدس همه هستی خود را فدا کردند تا الگوی زن مسلمان و ایرانی را معرفی کنند و جهان را به گفتمان ایثار و شهادت دعوت کنند.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید به اینکه زنان در دوران دفاع مقدس به الگوی زن غربی پشت‌پا زدند، عنوان کرد: مجاهدت این زنان ادامه‌دهنده مجاهدت زنان در صدر اسلام است.
وی با بیان اینکه الگوی شرقی متحجرانه زن را بدون هیچ نقشی در تاریخ‌سازی، سیاست و عرصه‌های اجتماعی معرفی می‌کند، بیان کرد: الگوی غربی نیز زن را ابزاری برای جذب سرمایه‌های بیشتر در تبلیغات معرفی کرده‌است.
نقدی با تأکید به اینکه عزت زن در به تکامل رساندن ویژگی‌های زنانه است، گفت: زن در تفکر غربی مقابل مرد احساس حقارت دارد، اما الگوی اسلامی نشان می‌دهد که زن می‌تواند به اوج اثرگذاری در میدان‌های سیاسی و اجتماعی برسد.
در حال تکمیل...
انتهای پیام/644/.