کاهش مصرف گاز طبیعی در خراسان جنوبی
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی از مصرف 962 میلیون مترمکعب گاز طبیعی در شش ماهه نخست امسال در استان خبر داد و گفت: مصرف گاز طبیعی نسبت به دوره زمانی مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رحمان محمودی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در 6 ماهه نخست سال جاری در بخشهای مختلف، حدود 962 میلیون مترمکعب گاز مصرف شده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته استان، حدود 6 میلیون و 600 هزار مترمکعب کاهش مصرف ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی، افزود: بیشترین مقدار مصرف گاز استان مربوط به بخش نیروگاهی بوده که در این بخش حدود 500 میلیون متر مکعب و پس از آن در بخش صنعتی و سیمان حدود 326 میلیون و 500 هزار مترمکعب گاز مصرف شده است.
محمودی بیان کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری در بخش خانگی، عمومی و تجاری حدود 100 میلیون مترمکعب و در سایر بخشها (آموزشی، CNG و مذهبی) در مجموع حدود 36 هزار مترمکعب گاز طبیعی مصرف شده است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی یادآور شد: با توجه به شروع فصل سرد امیدواریم مشترکین گرامی ضمن رعایت کامل نکات ایمنی، با رعایت دمای رفاه (دمای بین18 تا 21 درجه سانتیگراد) و صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی، علاوه بر یاری رساندن شرکت گاز در پایداری جریان گاز طبیعی، موجب کاهش هزینه های اقتصادی خانواده خود باشند.
انتهای پیام/252/