خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱درصد از دانش آموزان تهرانی چاق اند/ پرفشاری خون ۲۶/۷ درصد از شهروندان تهرانی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 23 مهر 1402 - 07:34
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مطالعات نشان می دهد که ۷۳ درصد از شهروندان تهرانی از دیابت خود مطلع و ۶۵ درصد از این افراد تحت درمان بوده اند.
تهراني،درصد،شهروندان،طرح،زالي،تهران

علیرضا زالی در نشست خبری بیست و پنجمین سالگرد برنامه مطالعه قند و لیپید تهران با محوریت بررسی آخرین وضعیت سلامت شهروندان تهرانی در حوزه بیماری‌های دیابت، غدد و بیماری‌های غیرواگیر گفت: بررسی ها نشان می دهد که در استان تهران ۱۶/۲ درصد از شهروندان تهرانی قند خون داشته اند.
به گفته وی مطالعات نشان می دهد که ۷۳ درصد از شهروندان تهرانی از دیابت خود مطلع بودند و ۶۵ درصد از این افراد تحت درمان بوده اند.
او بیان کرد: در استان تهران ۲۶/۷ درصد از شهروندان تهرانی دچار پرفشاری خون هستند.
زالی اقزود: مطالعه نشان می دهد که ۳۰ درصد از شهروندان تهرانی چاق بوده الان ۱۱درصد از دانش آموزان تهرانی چاق هستند.
زالی اضافه کرد: ۹/۷ درصد از شهروندان تهرانی نمک به میزان درست مصرف می کنند و حدود ۹۰درصد از تهرانی ها بیش ازحد مجاز نمک زیادی می خورند.
زالی گفت: انتخاب یک منطقه جغرافیایی برای طرح کوهورت کاری سخت خواهد بود.
پیامدهای مداخله ای در طرح کوهورت به خوبی باید دیده شود.
طرح مطالعاتی کوهورت در منطقه ۱۳ انجام شده است.
با انجام طرح، مصرف دخانیات و میزان ابتلا به دیابت به طور محسوس کاهش پیدا کرده است.
او ادامه داد: ثبات مدیریتی در اجرای دقیق طرح های پژوهشی مهم محسوب می شود.
او گفت: اجرای طرح کوهورت ستون اصلی کارهای پژوهشی است.
کهورت قند و لیپید تهران یک مطالعه دقیق و مهم محسوب می شود.