خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خسارت 10 هزار میلیاردی سیل به زیرساخت‎های لرستان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 12:35
معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار لرستان گفت: سیل 10 هزار میلیارد تومان به زیرساخت‎های استان خسارت وارد کرده است.
سيل،لرستان،استان،استاندار،معاون،مرادپور،حجم

معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار لرستان گفت: سیل 10 هزار میلیارد تومان به زیرساخت‎های استان خسارت وارد کرده است.
به گزارش ایسنا، احمد مرادپور در جمع مردم پلدختر، اظهار کرد: باید بررسی از کل حوزه آبریز استان صورت گیرد.
وی تصریح کرد: در سطح استان چند سد نیمه کاره داریم که اگر همه حجم این سدها پر شود زیر ۵۰۰ میلیون مترمکعب است.
معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: خروجی سد ایوشان بیش از ۲۰ میلیون مترمکعب است که در مقابل سیل اخیر عدد قابل توجهی نیست.
مرادپور اضافه کرد: به دنیال پیش‎بینی هواشناسی از سال گذشته در استان لرستان چندین سیلاب رخ داده تا فروردین ماه سال‌جاری که این سیل با این حجم رخ داد.
وی بیان کرد: برای فروردین ماه امسال سیلاب پیش‎بینی شده بود اما این حجم نه.
معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار لرستان ادامه داد: پس از پیش‎بینی تا زمان وقوع فاصله کمی وجود داشته که در صورت بسیج کل امکانات نمی‌توانستیم کاری انجام دهیم فقط توانستیم اعلام کنیم مردم خانه‎های خود را ترک کنند.
مرادپور اظهار کرد: سیل فقط به پلدختر آسیب نزده بلکه لرستان را نابود کرده و یک روستا سالم نگذاشته است.
وی تصریح کرد: سیل ده هزار میلیارد تومان به زیرساخت‎ها آسیب وارد کرده است.
چه کسی سد را باز می‎کند که ده هزار میلیارد تومان خسارت وارد کند؟
معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار لرستان خاطرنشان کرد: سیل تمام خاک مناسب استان را شسته است.
مرادپور اضافه کرد: بعد از وقوع سیل شش اکیپ از اساتید دانشگاه سیل استان را بررسی کرده‎اند و گفته‎اند که این سیل بی‌نظیر بوده و در حافظه تاریخی در ۵۰ سال سابقه نداشته و با فرمول ریاضی که حساب می‎کنند به هزار سال هم می‎رسد.
وی بیان کرد: این اتفاق افتاده است ولی دولت وظیفه دارد که در کنار مردم باشد.
معاون استاندار لرستان ادامه داد: حجم سیل هم به قدری وسیع بود که خسارت زیادی به ما وارد شده است با اعتبارات و محدودیتی که وجود دارد نمی‎توان گفت که همه چیز را به جای اول خود بازمی‎گردانیم.
انتهای پیام