خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازار میوه و صیفی نوسانی ندارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 22 مهر 1402 - 14:11
رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به فراوانی عرضه، پیش‌بینی می‌شود که بازار میوه و صیفی نوسانی نداشته باشد.
هزارتومان،ميوه،انگور،كيلو،نرخ،بازار

مصطفی دارایی نژاد گفت: با توجه به فراوانی عرضه در برابر تقاضا، بازار میوه و صیفی در آرامش به سر می برد.
او قیمت هر کیلو انار را ۱۵ تا ۴۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هر کیلو انجیر سیاه ۲۵ تا ۵۵ هزارتومان، انگور بی دانه سفید ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، انگور بی دانه قرمز ۲۰ تا ۴۵ هزارتومان، انگور عسگری ۱۵ تا ۳۰ هزارتومان، خرمالو شمال ۲۰ تا ۳۰ هزارتومان، سیب گلاب ۲۰ تا ۴۰ هزارتومان و سیب لبنانی ۱۰ تا ۴۰ هزارتومان است‌.
دارایی نژاد ادامه داد: در حال حاضر هر کیلو شلیل شمس با نرخ ۱۵ تا ۴۰ هزارتومان،گلابی بیروتی ۳۰ تا ۸۰ هزارتومان، هلو ۱۵ تا ۴۰ هزارتومان، هلو انجیری ۱۵ تا ۴۵ هزارتومان، نارنگی ۱۰ تا ۳۵ هزارتومان در میدان مرکزی و با احتساب حداکثر ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها عرضه می شود.
رئیس اتحادیه بارفروشان نرخ هرکیلو هندوانه را ۳ تا ۷ هزارتومان، خربزه ۵ تا ۸ هزارتومان، جانا ۴ تا ۱۲ هزارتومان و طالبی ۴ تا ۱۲ هزارتومان اعلام کرد.
او درباره آینده بازار میوه گفت: با توجه به افزایش چشمگیر تولید میوه های پاییز نسبت به مدت مشابه سال قبل پیش بینی می شود که بازار میوه در هفته های آتی نوسانی نداشته باشد.