خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت مشترک ایران و سازمان ملل از کشورها برای برپایی اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه

ایسنا | دانش و فناوری، اقتصادی | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 12:18
دبیر اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با اشاره به برگزاری اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه، گفت‌: دعوتنامه‌های صادر شده مشترک از سوی سازمان ملل و ایران بوده است.
نوآوري،ايران،اقيانوسيه،مجمع،آسيا،كشور

دبیر اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با اشاره به برگزاری اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه، گفت‌: دعوتنامه‌های صادر شده مشترک از سوی سازمان ملل و ایران بوده است.
‌به گزارش ایسنا، سید احمدرضا علایی طباطبایی امروز در نشست خبری اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با تاکید بر اینکه برگزاری اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه به پیشنهاد ایران و به میزبانی ایران است، افزود: این اولین برنامه مشترک ایران با سازمان ملل با موضوع نوآوری است.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این رویداد نوآورانه، خاطر نشان کرد: از اسفندماه سال گذشته دعوت نامه‌های مشترک ایران و سازمان ملل برای ۶۲ کشور عضو اسکاپ ارسال شده است.
به گفته وی، اسکاپ شامل ۵۳ عضو که عمدتاً از کشورهای آسیا و اقیانوسیه و ۹ کشور به عنوان اعضای وابسته است و کشورهایی چون مالزی، استرالیا، چین، کره جنوبی، هندوستان، فرانسه، ژاپن، ایران، هند، نیوزیلند و تایلند از اعضای آن هستند.
علایی با تاکید بر اینکه در این مجمع نمایندگان ۵۰ کشور دعوت شدند، اظهار کرد: ما سعی کردیم در این رویداد از مزیت‌های اکوسیستم نوآوری استفاده کنیم تا ظرفیت‌های علمی کشور را به جهان معرفی کنیم؛ چرا که کشور حرف‌های زیادی در ایجاد اکوسیستم نوآوری دارد.
انتهای پیام