خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهپیمایی مردم خراسان جنوبی در� حمایت از مردم مظلوم فلسطینراهپیمایی مردم خراسان جنوبی در� حمایت از مردم مظلوم فلسطین

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 مهر 1402 - 15:14
راهپیمایی حمایت از عملیات طوفان الاقصی و محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی  امروز همزمان با سراسر کشور در استان خراسان جنوبی با شکوهی خاص برگزار شد.
رژيم،صهيونيستي،مرگ،مظلوم،جنايات،نماز،حمايت،برگزار،استان،الاق ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، همزمان با سراسر کشور در استان خراسان جنوبی هم تظاهرات مردم در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و برای محکومیت جنایات دژخیم کودک‌کش صهیونیسیتی برگزار شد.
امروز در استان خراسان جنوبی و11 شهرستان آن ،مردم بر علیه رژیم متجاوز و کودک‌کش صهیونیستی شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.
این مراسم با حضور اقشار مختلف مردم در بیرجند اعم از زن و مرد، پیر و جوان، طلبه و روحانی و دانشجو و دانشگاهی، بازاریان و فرهنگیان، همه و همه برگزار شد و مردم یکصدا و یکپارچه ضمن اعلام انزجار از استکبار و رژیم صهیونیستی و جنایات این رژیم کودک کش شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر داده و حمایت خود از مردم بی دفاع و مظلوم فلسطین را فریاد زدند.
راهپیمایی بزرگ حمایت از عملیات غرور آفرین طوفان الاقصی و محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی امروز در میعادگاه‌های نماز جمعه سراسر خراسان‌جنوبی و مرکز استان بعد از اقامه نماز جمعه از مصلی و مسجد جامع المهدی (عج) به سمت میدان نماز برگزار شد.
در این راهپیمایی تاکید شد: عملیات ترکیبی و غرورآفرین گروه‌های مبارزفلسطینی تحت عنوان «طوفان الاقصی» علیه مواضع و استحکامات رژیم تا بن دندان مسلح صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، بار دیگر هیبت دروغین و قدرت پوشالی این رژیم اشغالگر را به اثبات رسانید و موجب بهت و حیرت جهانیان و ترس و وحشت اردوگاه استکبار شد.
حال که دشمن صهیونیستی در میدان نبرد شکست مفتضحانه‌ای از رزمندگان فلسطینی خورده و حیثیت و جایگاه نظامی و امنیتی خود را بر باد رفته می‌بیند با همان خوی وحشی و ددمنشانه، مردم مظلوم غزه را آماج حملات دیوانه‌وار هوایی خود قرار داده و با بمباران مساجد، مدارس و بیمارستان‌ها و به خاک و خون کشیدن غیر نظامیان بی‌گناه و با اتکاء به مدد و یاری شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار در صدد است به زعم باطل خود از این طریق آبروی از دست رفته خود را ترمیم نماید.
غافل از اینکه این اقدامات بزدلانه و وحشیانه نابودی این حیوان درنده خو را تسریع خواهد کرد.
انتهای پیام/ 252/.