خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

20 میلیون خانوار زیرپوشش فیبر نوری قرار می گیرند/ سرمایه گذاری 80 هزار میلیاردی پروژه + فیلم20 میلیون خانوار زیرپوشش فیبر نوری قرار می گیرند/ سرمایه گذاری 80 هزار میلیاردی پروژه + فیلم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 مهر 1402 - 11:42
مجری طرح توسعه فیبرنوری منازل و کسب وکارها گفت: بر اساس برنامه ریزی تا آخر دولت سیزدهم 20 میلیون خانوار کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار می گیرند.
فيبر،نوري،شبكه،توسعه،بوشهر،كشور،طرح

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، صادق عباسی شاهکوه صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر توسعه شبکه فیبر نوری را یکی از برنامه‌های مهم دولت دانست و اظهار داشت: در این راستا تا آخر دولت سیزدهم 20 میلیون خانوار کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه اکنون 3.5 میلیون خانوار از شبکه فیبر نوری برخوردار هستند گفت: پروژه فیبر نوری در کشور اکنون 18 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا سال 1404 تکمیل می‌شود.
مجری طرح توسعه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها با اشاره به فراهم شدن مقدمات تسریع اجرا شبکه فیبر نوری در سراسر کشور گفت: در استان بوشهر با تشکیل جلسات تخصصی، تحولات بیشتری ایجاد می‌شود و تا پایان دولت تمامی شهرهای استان بوشهر تحت پوشش شبکه فیبر نوری قرار می‌گیرند.
شاهکوه همکاری شهرداری‌ها با طرح توسعه فیبر نوری را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: شهرداران اصلی‌ترین همکاران در اجرا شبکه فیبر نوری محسوب می‌شوند.
وی به میزان سرمایه‌گذاری در طرح توسعه شبکه فیبر نوری در کشور پرداخت و تصریح کرد: در اجرا طرح توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها 80 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود که 25 تا 30 درصد آن دولت و مابقی اپراتور بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌کند.
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در استان بوشهر 700 میلیارد تومان در توسعه شبکه فیبر نوری سرمایه‌گذاری می‌شود گفت: تاکنون در توسعه شبکه فیبر نوری در 400 شهر کشور تفاهم‌نامه آن منعقد شده و 150 شهر نیز عملیات آن بخشی تکمیل شده است.
.
انتهای پیام/190/.