خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهریاری: نمی‌دانم گل‌محمدی چه زمانی به پرسپولیس «نوتیس» داد/ استقلال و پرسپولیس همیشه مشکل نقدینگی دارندشهریاری: نمی‌دانم گل‌محمدی چه زمانی به پرسپولیس «نوتیس» داد/ استقلال و پرسپولیس همیشه مشکل نقدین

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 19 مهر 1402 - 20:42
رئیس هیئت مدیره پرسپولیس می گوید صحبتی با سرمربی این تیم نداشته و باشگاه های سرخابی همواره با مشکل نقدینگی مواجه هستند.
يحيي،هيئت،مديره،پرسپوليس،سوال

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین شهریاری رئیس هیئت مدیره پرسپولیس درباره فسخ قرارداد یحیی گل‌محمدی و غیبت 48 ساعته سرمربی سرخ‌پوشان در تمرین این تیم، اظهار داشت: نه اصلاً صحبتی در این مورد نشد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا از نوتیس یحیی گل‌محمدی به پرسپولیس خبر داشته است، گفت: نمی‌دانم چه زمانی نوتیس داده است.
قرار بوده است امروز جلسه‌ای باشد که خودشان تشریف بیاورند.
ظاهراً مسافرت بودند و نتوانستند تشریف بیارند.
جلسه را به هفته بعد موکول کردیم.
یحیی گل‌محمدی دلخور نیست.
رئیس هیئت مدیره پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا همه اعضای هیئت مدیره در این نشست حضور داشتند، گفت: بله، همه اعضا حضور داشتند.
شهریاری درباره عدم واریز مطالبات یحیی گل‌محمدی عنوان کرد: بروید از باشگاه سوال بپرسید.
دقیق نمی‌دانم این عدم واریز مربوط به مطالبات است یا پاداش قهرمانی؛ ولی واقعیت همیشه استقلال و پرسپولیس مشکل نقدینگی دارند.
اما ما منتظر هستیم یحیی گل‌محمدی در نشست اعضای هیئت مدیره حاضر شود، ببینیم چه می‌شود.
من صحبتی به صورت جداگانه با او نداشتم و ان‌شاءالله وقتی به جلسه باشگاه آمد با او صحبت می‌کنیم همه چیز حل می‌شود.
انتهای پیام/