خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عفو بین‌الملل: حکومت طالبان امدادرسانی به زلزله زدگان هرات را بدون تبعیض انجام دهدعفو بین‌الملل: حکومت طالبان امدادرسانی به زلزله زدگان هرات را بدون تبعیض انجام دهد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 مهر 1402 - 11:15
سازمان عفو بین الملل با اشاره به زلزله غرب افغانستان تأکید کرد مقامات حکومت طالبان باید اطمینان حاصل کنند امدادرسانی به زلزله زدگان بدون تبعیض انجام می شود.
هرات،مقامات،گزارش،عفو،فوري

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد: مقامات طالبان باید اطمینان حاصل کنند که تلاش‌های امداد و نجات برای کمک رسانی به آسیب‌دید‌گان زلزله هرات بدون تبعیض و بر اساس معیارهای بین‌المللی حقوق بشر انجام می‌شود.
این سازمان در گزارشی افزود: اقدام فوری پس از زلزله ویرانگر در ولایت هرات حیاتی است.
گزارش تصریح کرد: مقامات حکومت طالبان به نیازهای فوری و ضروری مردم آسیب‌دیده توجه کنند و اطمینان یابند که تلاش‌های امداد و نجات بدون تبعیض و بر اساس معیارهای بین‌المللی حقوق بشر انجام می‌شود.
در این گزارش همچنین به نقل از «زمان سلطانی»، پژوهشگر منطقه‌ای عفو بین‌الملل آمده است: «بسیار مهم است که همه کمک‌ها نیازهای گروه‌های در معرض خطر را که اغلب با چالش‌های مرکب در موقعیت‌های بحرانی مواجه هستند، از جمله زنان، کودکان، افراد مسن و افراد دارای معلولیت برآورده کند».
با این حال، مقامات حکومت افغانستان نیز در سفرشان به هرات بر توزیع عادلانه کمک‌ها به آسیب‌دید‌گان تأکید کرده‌اند.
انتهای پیام/.