سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات حفاری خط 10 متروی تهران- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 18 مهر 1402 - 15:15
سرپرست معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: عملیات حفاری اولین خط جدید متروی تهران یا یک دستگاه حفار مکانیزه «تی بی ام» امروز با حضور رییس جمهور آغاز شد.
خط،دستگاه،ايستگاه،10،تهران،متروي،حفاري،فاز،عمليات،پروژه

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، طبق وعده مدیران شهری مبنی بر آغاز عملیات حفاری خط 10 متروی تهران در مهرماه، امروز همزمان با افتتاح 4 ایستگاه مترو در خطوط 6 و 7، این امر محقق شد.
محسن هرمزی؛ سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این باره اظهار کرد: عملیات حفاری نخستین خط جدید متروی تهران یا یک دستگاه حفار مکانیزه «تی‌بی‌ام» امروز با حضور رییس‌جمهور آغاز شد.
وی با بیان اینکه منابع مالی انجام این پروژه با مولدسازی، استفاده از ظرفیت مجتمع‌های ایستگاه و TOD از دل خود پروژه تهیه می‌شود، گفت: برای فاز نخست سه دستگاه «تی‌بی‌ام» شروع به کار می‌کند که فعلاً یک دستگاه آماده به کار شده است؛ دو دستگاه دیگر نیز به کار اضافه می‌شود.
هرمزی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در بهترین حالت طی 4 سال حفاری فاز اول خط 10 تمام شود.
به گزارش تسنیم، خط 10 متروی تهران به طول تقریبی 45 کیلومتر، شامل 33 ایستگاه است که از ایستگاه وردآورد (ایستگاه تبادلی با خط 5) در منتهی الیه غربی خود آغاز و تا فلکه سوم تهرانپارس (ایستگاه تبادلی با خط 4) در شرق پایتخت ادامه خواهد یافت.
فاز نخست پروژه ساخت این خط به طول 20 کیلومتر از منطقه سعادت‌آباد (میدان کتاب) تا وردآورد اجرا خواهد شد؛ برای این منظور قرار است 3 دستگاه TBM (دستگاه حفار مکانیزه) به خدمت گرفته شود که دو دستگاه در خلاف جهت یکدیگر از کارگاه میدان دریاچه شهدای خلیج فارس و یک دستگاه از کارگاه جنت‌آباد (به سمت شرق) عملیات احداث تونل و مسیر فاز نخست خط 10 را به انجام خواهند رساند.
اگر دستگاه تی‌بی‌ام در شرایط مناسب پشتیبانی و اجرایی یعنی زمانی که مصالح لازم (سیمان و آرماتور) به میزان کافی موجود باشد و به دلیل نقص فنی یا تعمیرات احتمالی متوقف نشود، روزانه قادر به حفاری و ساخت 15 متر تونل است.
طبق طراحی‌های انجام شده، خط 10 متروی تهران با 9 خط ایستگاه تقاطعی خواهد داشت.
انتهای پیام/