خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعویض رایگان مخازن سی‌ان‌جی تاکسی‌های دوگانه‌سوز

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 18 مهر 1402 - 12:40
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی‌ان‌جی کشور گفت: طبق مصوبه شورای اقتصاد قرار است مخازن سی‌ان‌جی خودرو‌های دوگانه‌سوز به صورت رایگان تعویض شود.
ايمني،بالاترين،مصوبه،قرار،جوهري

محسن جوهری گفت: ما در رابطه با موضوع استانداردسازی و ارتقا ایمنی تجهیزات جایگاه‌های سوخت سی‌ان‌جی بالاترین استاندارد‌های دنیا را رعایت می‌کنیم.
او گفت: همچنین وضعیت تجهیزات سی‌ان‌جی به نحوه‌ای است که مخازن و سایر قسمت‌های جایگاه و حتی انجام آزمون هیدرو استاتیک کپسول‌های آتش نشانی هر ساله از طرف شرکت‌های همکار سازمان ملی استاندارد مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و همچنین تست‌هایی که انجام می‌شود به بالاترین سطح قرار دارد.
جوهری گفت: از لحاظ ارتقا ایمنی بالاترین سطح در جایگاه‌های سی‌ان‌جی داریم، اما در حوزه ایمنی خودرو‌های دوگانه سوز مشکلات زیادی وجود دارد.
به گفته او، بر اساس آخرین ویرایش مصوبه شورای اقتصاد تصمیمات خوبی گرفته شده که بر اساس این مصوبه قرار است مخازن فرسوده تاکسی‌ها به صورت رایگان تعویض شود که این اقدام تاثیر بسیار خوبی در افزایش ایمنی خودرو‌های دوگانه سوز دارد و امیدواریم برای سایر خودرو‌ها نیز اجرایی شود.
او گفت: همچنین براساس این مصوبه ۵۰ تجهیز رایگان سی‌ان‌جی برای احداث جایگاه‌های استان سیستان و بلوچستان تامین خواهد شد که این اقدام نیز باعث کاهش مشکلات مردم استان سیستان و بلوچستان خواهد شد و مزیت استفاده از سوخت سی‌ان‌جی در استان‌های مرزی این است که سی‌ان‌جی امکان قاچاق ندارد.