خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار شهدای حزب الله به ۶ نفر رسید

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 17 مهر 1402 - 23:29
منابع خبری دوشنبه شب اعلام کردند که شمار شهدای حزب الله در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان تا این لحظه به ۶ نفر رسیده است.
لبنان،صهيونيستي،حمله،اشغالي،رژيم،قرار،نوبت

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، از سوی دیگر حزب الله لبنان حمله به دو پایگاه رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی را تأیید کرد.
حزب الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که در نخستین پاسخ به شهادت شماری از مبارزان خود در حمله دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان، پایگاه «برانیت» که یک مرکز فرماندهی تیپ الجلیل است و پایگاه نظامی «اویویم» را که مرکز فرماندهی یکی از گردان‌های وابسته به لشکر غربی صهیونیستهاست با موشک‌های نقطه‌زن و خمپاره هدف قرار داده و این حمله تلفاتی جانی در پی داشته است.
ساعاتی منابع خبری از جمله الجزیره و المیادین گزارش دادند که شهرک‌های صهیونیستی از خاک لبنان هدف حمله راکتی قرار گرفت.
«آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب اعتراف کرد که در درگیری‌های مسلحانه امروز در مرزهای شمالی، ۲نظامی این رژیم به هلاکت رسیدند.
سخنگوی ارتش همچنین تاکید کرد که در تبادل آتش با افراد مسلح در مرز با لبنان ۴ نظامی و ۳ افسر اسرائیلی دیگر زخمی شدند که حال دست کم ۳ نفر از آنان وخیم است.
اوضاع در مرز بین لبنان و فلسطین اشغالی هر لحظه ملتهب‌تر می‌شود.
از صبح امروز تا این لحظه در چندین نوبت در این منطقه درگیری روی داده است.
مبارزان مقاومت چندین نوبت به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند و با صهیونیست‌ها درگیر شدند و در چندین نوبت نیز شهرک‌های صهیونیستی آماج حملات راکتی و خمپاره‌ای قرار گرفت.
ارتش رژیم صهیونیستی نیز بارها مناطقی را در جنوب لبنان هدف حمله قرار داده است.
حملات و درگیری‌ها در مرز بین لبنان و فلسطین اشغالی همچنان ادامه دارد و هر لحظه در حال شدت گرفتن است.