خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات های گردان طولکرم علیه مواضع نظامیان صهیونیست در کرانه باختری- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 17 مهر 1402 - 16:44
همزمان با عملیات بزرگ «طوفان الاقصی» گردان طولکرم عملیات هایی علیه اهداف حساس و مواضع نظامیان صهیونیست در کرانه باختری انجام داد.
عمليات،نفر،صهيونيست،غزه،نظاميان،اراضي،فلسطين،مقاومت،رژيم،الاقصي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با نبرد تمام عیار رزمندگان مقاومت غزه با نظامیان صهیونیست در عمق اراضی اشغالی «طوفان الاقصی»، گردان طولکرم وابسته به سرایاالقدس در کرانه باختری اعلام کرد که رزمندگانش چندین عملیات علیه اهداف حساس و مراکز تجمع نظامیان صهیونیست در چندین محور انجام داده است.
سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین افزود: عملیات علیه اهداف حساس نظامیان رژیم صهیونیست با موفقیت انجام شد و تلفاتی به آن‌ها وارد شد.
از روز شنبه (15 مهرماه) گروه‌های مقاومت غزه عملیاتی موسوم به طوفان الاقصی را در دفاع از مسجدالاقصی در برابر اقدامات و یورش‌های صهیونیست‌ها آغاز کردند که طی آن مقاومت توانست به داخل اراضی 1948 نفوذ کند.
این عملیات ترکیبی از عملیات زمینی، هوایی، دریایی و موشکی بود و بنا به اذعان صهیونیست‌ها و ناظران، بی‌سابقه‌ترین عملیات ضد اسرائیلی در طول تاریخ اشغال اراضی فلسطین در هفت دهه گذشته بود.
در نتیجه این عملیات بنا به آمار رسمی 800 نفر و بر اساس غیر رسمی تا 1000 نفر از نظامیان و غیرنظامیان صهیونیست در اراضی داخلی فلسطین کشته شده‌اند و 2400 نفر نیز زخمی شدن و صدها تن دیگر به اسارت در آمده‌اند.
رژیم اسرائیل در واکنش به این عملیات، دیوانه‌وار غزه را از زمین و آسمان هدف قرار داد.
وزارت بهداشت فلسطین امروز اعلام کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه 560 شهید برجای گذاشته که در بین آن‌ها 91 کودک و 61 زن وجود دارد.
همچنین تعداد مجروحان 2900 نفر است که شامل 244 کودک و 151 زن می‌باشد و نزدیک به 120000 نفر نیز به علت تخریت خانه‌ها آوره شده‌اند .
انتهای پیام/