خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آب گوارا به 3 روستای دیگر زنجان رسید- اخبار زنجان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 16 مهر 1402 - 14:42
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: طرح آبرسانی به سه روستای حاجی سیران، چومالو و جوره کندی در بخش قره پشتلو شهرستان زنجان به بهره برداری رسید.
آبرساني،طرح،زنجان،احداث،آب،روستاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، علیرضا جزء قاسمی اظهار داشت: برای اجرای آبرسانی به سه طرح آبرسانی به روستاهای حاجی سیران، چومالو و جوره‌کندی در مجموع اعتباری بالغ بر15 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: با اجرای این طرح‌ها در مجموع جمعیتی افزون بر 2 هزار نفر از خدمات تامین آب شرب سالم و پایدار برخوردار شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: طرح آبرسانی به روستای حاجی سیران شامل احداث خط انتقال به طول 1300 متر و احداث یک رشته قنات به طول 120 متر می باشد.
وی بیان کرد: طرح آبرسانی به روستای جوره کندی نیز با 3500 متر خط انتقال و احداث یک رشته قنات به طول 70 متر بهره برداری شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: آبرسانی به روستای چومالو در بخش قره پشتلو نیز با احداث 200 متر شبکه توزیع آب به بهره برداری رسید.
وی ابراز کرد: طرح های آبرسانی روستایی با شتاب هرچه بیشتر در دست اقدام بوده و تلاش می شود این طرح ها در اسرع وقت به بهره برداری برسند؛ آبرسانی به روستاهای مادآباد، دستجرده و مجتمع شهید سلیمانی بخش افشار نیز در استان زنجان در حال اجراست.
انتهای پیام/