خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکستان: علیه پناهجویان غیرقانونی افغان اقدام خواهد شد- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 14 مهر 1402 - 13:16
وزیر امور داخلی ایالت «سند» در پاکستان بار دیگر تاکید کرد علیه پناهجویان افغان اقدام شدید قانونی انجام خواهد شد.
پناهجويان،پاكستان،غيرقانوني،حكومت،اخراج

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم.
«حارث نواز»، وزیر امور داخلی ایالت سند در پاکستان گفت مهمان نوازی از پناهجویان غیرقانونی در این کشور به پایان رسیده است.
وی افزود: پناهجویان تاکنون در پاکستان در میان مردم زندگی کرده‌اند اما اکنون علیه پناهجویان غیرقانونی اقدام خواهد شد.
طی هفته‌های اخیر موضوع پناهجویان در پاکستان به بحث داغ حکومت طالبان و اسلام‌آباد تبدیل شده است.
برخی کارشناسان و رسانه‌ها در افغانستان و پاکستان طی ماههای اخیر همواره تاکید کرده‌اند دولت اسلام‌آباد به دلیل تنش‌ها با حکومت طالبان تصمیم گرفته است تا همه پناهجویان افغانستانی که به طور غیرقانونی در این کشور زندگی می‌کنند را اخراج کند.
کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان نیز پیش‌تر از پاکستان خواسته بود بازداشت پناهجویان افغان را متوقف کند.
از سوی دیگر، «محمد یعقوب مجاهد» وزیر دفاع حکومت افغانستان نیز تاکید کرده است اخراج اجباری پناهجویان از پاکستان «تصمیم ناعادلانه» است و نهادهای بین‌المللی باید از «ستم پاکستان» جلوگیری کنند.
انتهای پیام/