سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون وزیر صنعت: شاخص رشد صنعتی کشور مثبت شد/ انتقاد از تصمیمات بورس کالا - اخبار قم - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 13 مهر 1402 - 15:14
معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اشاره به افزایش سرمایه گذاری در قم گفت: صنعت کفش قم دارای اصالت و هویت است و می تواند در سطح جهانی با کالاهای چینی رقابت کند و حرف های بسیاری برای گفتن دارد.
قم،معدن،صنعت،صنعتي،تجارت،نرخ،معاون،صنايع،مشكلات،عمومي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدمهدی برادران ظهر امروز در همایش روز ملی صنعت و معدن که در شهر مقدس قم برگزار شد، با اشاره به اینکه بخش‌های مختلف باید در رفع مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی مشارکت کنند، اظهار کرد: برخی از مناطق صنعتی و واحدها با مشکل کمبود برق و گاز روبرو هستند که این مشکل به سال‌‌ها قبل برمی‌گردد اما دولت سیزدهم برای رفع مشکلات آنان گام‌های اساسی برداشته است.
وی یکی از مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی را کمبود نیروی انسانی دانست و گفت: نرخ بیکاری در کشور درحال کاهش است و پس از سال‌ها با تلاش دولت‌مردان و همراهی صنعت‌گران شاخص رشد صنعتی کشور مثبت شده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه با انتقاد از تصمیمات بورس کالا در روند تولید و اشتغال صنعتی و معدنی، یادآور شد: برخی اقدامات بورس کالا که باهدف قیمت سازی انجام می‌شود، باید مورد بررسی و کنترل قرار بگیرد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: مشکلات بانکی، مالیاتی، مسدودسازی سپرده‌های بانکی و سایر چالش‌هایی که امروز تولیدکنندگان با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند از گذشته به ارث رسیده است و باید از ظرفیت‌های موجود برای مدیریت آن‌ها استفاده شود.
برادران با اشاره به افزایش سرمایه‌گذاری در قم و کاهش نرخ بیکاری تک رقمی قم گفت: صنعت کفش قم دارای اصالت و هویت است و می‌تواند در سطح جهانی با کالاهای چینی رقابت کند و حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.
وی با اشاره به نرخ بیکاری تک‌رقمی قم، تصریح کرد: از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم همچنین نرخ سرمایه‌گذاری در این استان نیز افزایش‌یافته‌است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، عنوان کرد: در استان قم حدود 2 هزار و 400 واحد صنعتی فعال است و تعداد واحدهای معدنی فعال استان نیز باید حداقل به 200 معدن برسد.
همایش روز ملی صنعت و معدن با حضور معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار و طی آن تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قم به بیان نکته نظرات خود پرداختند.
انتهای پیام/