سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترانه احمدی: به عکس العمل ابتدایی خودم باختم/ چیزی از حریفم کم نداشتم- اخبار ورزش زنان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 13 مهر 1402 - 07:37
دارنده مدال نقره اسکیت فری استایل بازی های آسیایی هانگژو با اشاره به اینکه در دیدار فینال مقابل حریفش از چین تایپه به دلیل عکس العمل اولیه شکست خورد، گفت: چیزی از حریفم کم نداشتم.
مدال،كسب،نقره،مسابقات،اسكيت

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از هانگژو، ترانه احمدی پس از کسب مدال نقره اسکیت فری استایل بازی‌های آسیایی هانگژو، اظهار کرد: در دیدار فینال عکس‌العملم نسبت به عکس‌العمل‌های مسابقات قبلی در لحظه شروع متفاوت بود و در واقع به عکس‌العملم باختم.
وی ادامه داد: فکر نمی‌کنم چیزی از حریفم کمتر داشتم بلکه حتی داشته‌هایم از او بیشتر بود ولی به دلیل دیر راه افتادن نتوانستم زمانی که می‌خواستم ثبت کنم و به مدال نقره رسیدم.
دارنده مدال نقره اسکیت فری‌استایل بازی‌های آسیایی هانگژو با بیان اینکه او و رومینا سالک اصفهانی با توجه به نتیجه مطلوب کسب شده در مرحله گروهی و کسب مقام دوم و اول گروه شانس‌های اصلی کسب مدال طلا بودند، عنوان کرد: هر دوی ما طوری برنامه‌ریزی کرده بودیم که به فینال مسابقات برسیم اما مسابقه است و چنین مسائلی پیش می‌آید.
احمدی افزود: گاهی در مسابقه می‌بازیم و گاهی می‌بریم اما قطعا در مسابقات بعدی جبران خواهیم کرد.
انتهای پیام/