خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وزیر نفت به ناپدید شدن دکل نفتی در خوزستان

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 12 مهر 1402 - 10:17
وزیر نفت در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: طی دو سال گذشته ۴ میدان نفتی و گازی با عملیات اکتشاف کشف شده است.
نفت،اوجي،زنجاني،دكل،اكتشاف

به گزارش مشرق، جواد اوجی وزیر نفت در حاشیه جلسه هیات دولت گفت : میزان کشف در حوزه نفت و گاز بالغ بر ۲.۶ میلیارد بشکه معادل هیدروکربن مایع بوده است.
وی افزود: طی دو سال گذشته ۴ میدان نفتی و گازی با عملیات اکتشاف کشف شده است.ایران در مقایسه با کشورهای منطقه مثل عربستان و عراق و کویت و قطر و امارات جایگاه اول اکتشاف را داشته است و ضریب موفقیت اکتشافی ما ۱۰۰ درصد بوده است.
اوجی گفت: این دکل متعلق به دولت و بابک زنجانی نیست، مربوط به شرکت خصوصی است و مدتی‌ هم این دکل رها بوده است.
وی افزود: اوجی همچنین در رابطه با آخرین وضعیت انتقال اموال زنجانی به وزارت نفت گفت: کارگروهی متشکل از حوزه شرکت‌ملی نفت و دستگاه های نظارتی کار را انجام‌می دهد و تاکنون دستاورد های خوبی داشته است.
در حال تکمیل...