خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برقراری نخستین پرواز مسافری از اولین فرودگاه جنوب شرق کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 11 مهر 1402 - 14:42
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از برقراری نخستین پرواز مسافری فرودگاه گناباد پس از ۳۰ سال خبر داد.
گناباد،شركت،هواپيمايي،پرواز،فرودگاه

پس از ۳۰ سال انجام شد؛
رضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به تحقق وعده دولت سیزدهم به مردم جنوب خراسان گفت: با پیگیری‌های متعدد شرکت فرودگاه‌ها و مسئولان استانی و شهری از سازمان هواپیمایی کشوری، پس از ۳۰ سال پرواز‌های مسافری فرودگاه شهدای گناباد برقرار شد.
نخجوانی خاطرنشان کرد: در این راستا همزمان با میلاد مبارک حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، پرواز هواپیمایی وارش در مسیر تهران- گناباد- تهران برقرار شد.
معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها در خاتمه با بیان اینکه این پرواز به‌ صورت هفتگی برقرار شده است، تصریح کرد: در نخستین پرواز بعد از افتتاح رسمی فرودگاه گناباد هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی وارش با ظرفیت ۱۵۰ نفر در ساعت ۱۲:۱۷ دقیقه ظهر امروز سه‌شنبه (۱۱ مهرماه) مسافران را از مقصد تهران به گناباد منتقل می‌کند و در ساعت ۱۳:۴۰ در فرودگاه این شهرستان به زمین می‌نشیند.