خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح مبارزه با سرقت در هرمزگان/ 81سارق دستگیر شدند- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 مهر 1402 - 15:37
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از دستگیری 81 سارق و کشف 48 فقره انواع سرقت در 72 ساعت گذشته در طرح مبارزه با سارقان در استان خبر داد.
سرقت،سارقان،پليس،امنيت،استان،جاويدان،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار علی اکبر جاویدان با اشاره به اینکه مقابله با سرقت و ناهنجاری اجتماعی عزم همگانی را می‌طلبد، اظهار داشت: امنیت محصول یک فرآیند جمعی است و به عنوان یک ضرورت همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند.
وی افزود: در راستای اجرای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور، اجرای طرح ویژه برخورد با سارقان، مالخران در دستور کار این فرماندهی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان با بیان اینکه در این طرح با انجام اقدامات پلیسی در 72ساعت گذشته 81 سارق در سطح استان هرمزگان دستگیر شده است گفت: سارقان در تحقیقات پلیس به 48 فقره سرقت اعتراف کردند.
جاویدان در پایان عدم رعایت نکات حفاظتی را مهمترین عامل سوء استفاده سارقان عنوان کرد و اذعان داشت: طرح‌های مبارزه با سرقت با قدرت در سطح استان ادامه خواهند داشت و در راستای ارتقاء امنیت درخواست داریم تا شهروندان با رعایت نکات پیشگیری از سرقت در تامین امنیت شهر یاریگر پلیس باشند.
انتهای پیام/864/