خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای خط کشی 1500 کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان خراسان جنوبی- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 10 مهر 1402 - 11:42
رئیس اداره ایمنی راه و حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی از اجرای خط کشی یک هزار و 500 کیلومتر از محورهای استان از ابتدای سال جاری خبر داد.
ايمني،كاربران،خراسان،جنوبي،اداره،مواصلاتي،محورهاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سجاد احمدی شاهرخت صبح امروز در حاشیه بازدید از راه‌های استان، اظهار داشت: از ابتدای امسال یک هزار و 500 کیلومتر از محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی خط‌کشی شده که برای اجرای این حجم از عملیات بیش از 328 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.
وی افزود: هدف از خط‌کشی راه‌های مواصلاتی خراسان‌جنوبی ارتقای ایمنی عبور و مرور و همچنین آگاهی دادن به کاربران جاده‌ای هنگام رانندگی است.
رئیس اداره ایمنی راه و حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: یکی از مهمترین دغدغه‌های اجتماعی همواره کاهش سوانح جاده‌ای، تلفات جانی و مالی ناشی از آن بوده که تحقق این هدف علاوه‌ بر افزایش ضریب ایمنی تردد از طریق نصب و نگهداری علائم و تابلوهای مختلف جاده‌ای، با فرهنگ‌سازی و تشویق کاربران جاده به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی امکان‌پذیر است.
احمدی بیان کرد: خط‌کشی راه‌ها ضمن اینکه از ضروری‌ترین نوع علائم ایمنی است از عوامل اصلی منظم‌کردن حرکت وسایل‌نقلیه و آگاهی‌دادن به کاربران جاده‌ای نیز محسوب می‌شود.
وی تاکید کرد: از این رو این اداره کل در راستای تامین ایمنی محورهای خراسان جنوبی اقدامات درخور توجهی در زمینه خط‌کشی محورها در دستور کار خود داشته است.
انتهای پیام/252/