خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به دنبال تامین بیش از ۱۰۰ هزار مسکن برای فرهنگیان هستیم

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 10 مهر 1402 - 00:14
وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال همکاری برای رسیدن به یک الگوی واحد برای تامین بیش از ۱۰۰ هزار مسکن برای فرهنگیان هستیم.
مسكن،شهرسازي،وزير،تامين

وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره تاکید رئیس جمهور بر تامین مسکن معلمان گفت: با وزیر راه و شهرسازی در حال تدوین برنامه هستیم و پیش بینی ما این است که اگر با وزیر راه و شهرسازی بتوانیم به تفاهم برسیم در همین ماه مهر تفاهم نامه مسکن را امضا خواهیم کرد و این یک اقدام دو طرفه است.
وی با بیان اینکه تامین مسکن فرهنگیان در تهران با کمک شهرداری انجام خواهد شد، ادامه داد: در حال همکاری برای رسیدن به یک الگوی واحد برای اجرای تامین بیش از ۱۰۰ هزار مسکن برای فرهنگیان هستیم که هنوز به آن الگوی واحد نرسیده‌ایم.
صحرایی درباره شرایط معلمانی که به آن‌ها مسکن تعلق خواهد گرفت، اظهار کرد: به معلمانی که در سامانه وزارت راه و شهرسازی شرایطشان «سبز» باشد، یعنی قبلا خانه نگرفته‌اند و اکنون نیز ملکی به نامشان نیست، مسکن تعلق می‌گيرد چون این امر قاعده وزارت راه و شهرسازی است و ما نیز طبق قاعده این وزارتخانه اقدام خواهیم کرد.