خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرار خانواده‌های صهیونیست از ترس ادامه تنش در مرز غزه

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 19 خرداد 1398 - 07:56
تلویزیون رژیم صهیونیستی از فرار خانواده های صهیونیست از ترس تشدید تنش در مرز غزه خبر داد.
صهيونيستي،فلسطين،منطقه،پوكر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «الموگ پوکر» خبرنگار شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تعدادی از خانواده های صهیونیست ساکن شهرک‌های صهیونیستی مجاور غزه، از ترس تشدید تنش و احتمال وقوع درگیری مجدد بین ارتش این رژیم و مقاومت فلسطین در تابستان پیش‌رو، خانه‌های خود را ترک و از این منطقه فرار کرده‌اند.
پوکر اظهار داشت که این خانواده‌ها یک سال پیش به این منطقه آمده بودند اما نبود امنیت آن‌ها را مجبور به فرار کرده است.
به گفته وی، این خانواده‌ها در چند ماه اخیر شاهد چند دور تنش و درگیری بین ارتش صهیونیستی و مقاومت فلسطین بودند و از ترس ادامه درگیری‌ها این منطقه را ترک کرده و گفته‌اند تمایلی به ماندن ندارند.