خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات مجدد مردم ارمنستان علیه نخست وزیر این کشور

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 08 مهر 1402 - 18:42
مردم ارمنستان در مخالفت با رویکرد دولت در حل مسئله قره‌باغ، مجددا به خیابان‌های پایتخت آمدند.
ارمنستان،نظامي،دولت،كشور،ايروان،باكو

رسانه‌ها می‌گویند شهروندان ارمنستانی مجددا در انتقاد از رویکرد دولت در مدیریت مسئله قره‌باغ به خیابان‌ها آمده‌اند.
به گزارش ان‌پی‌آر، در ایروان، پایتخت ارمنستان تظاهرات گسترده‌ای برگزار شده و معترضان می‌گویند نیکول پاشینیان، نخست وزیر این کشور را مقصر ادغام قره‌باغ با جمهوری آذربایجان و آواره شدن ساکنان آن می‌دانند.
ان‌پی‌آر به نقل از افراد حاضر در تظاهرات می‌گوید رهبران کشور‌های بلوک غرب نیز به پاشینیان کمک نکرده‌اند و مردم نمی‌دانند با وضع موجود آیا نخست وزیر آینده سیاسی دارد یا خیر.
رئیس آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرده که تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار پناهجو از منطقه قره‌باغ کوهستانی وارد ارمنستان شده اند.
گفته می‌شود سیل پناهجویان از امروز به شدت کاهش یافته، زیرا به گفته ارمنستان تقریباً کل جمعیت منطقه قره‌باغ از زمان عملیات نظامی جمهوری آذربایجان گریخته‌اند.
ایروان باکو را به «پاکسازی قومی» متهم کرده، اما پس از آغاز عملیات نظامی این کشور اقدامی انجام نداده است.
همین مسئله سبب روز‌ها اعتراض علیه دولت این کشور به خصوص در پایتخت شده است.
باکو اکنون در حال انجام مذاکرات «ادغام مجدد» با رهبران جدایی طلب است و در عین حال برخی از شخصیت‌های ارشد دولت و فرماندهی نظامی سابق قره باغ را بازداشت کرده است.