خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاشینیان باکو را به پاکسازی قومی متهم کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 06 مهر 1402 - 13:14
نخست وزیر ارمنستان با اشاره به فرار ارامنه از قره باغ باکو را متهم به پاکسازی قومی کرد.
قره،باغ،سپتامبر،جمهوري،اعلام،نخواهد_ماند

نیکول پاشینیان، نخست وزیر ارمنستان روز پنجشنبه در جلسه دولت، جمهوری آذربایجان را به پاکسازی قومی متهم کرد و افزود: «در روزهای آینده دیگر ارمنی در قره باغ کوهستانی باقی نخواهد ماند، این اقدام مستقیما پاکسازی قومی و سلب مالکیت است.
چیزی که مدت‌ها است درباره آن به جامعه بین‌المللی هشدار داده‌ایم».
براساس گزارش تل تریدر، علاوه بر این، تیگران خاچاتریان، معاون نخست وزیر این کشور گفت که تا ۲۴ سپتامبر، ۶۶۵۰۰ نفر از قره باغ وارد ارمنستان شده‌اند و این کشور به افراد نیازمند کمک می‌کند.
اوایل امروز گزارش شد ساموئل شهرامانیان، رئیس جمهوری خودخوانده قره باغ اعلام کرده است تمامی نهادهای دولتی این منطقه تعطیل شوند، زیرا تنها تا اول ژانویه سال ۲۰۲۴ قره باغ موجودیت دارد و بعد از آن دیگر هیچ اسمی از آن نخواهد ماند.
باکو از ۱۹ سپتامبر آغاز فعالیت‌های موسوم به ضد تروریستی در سطح محلی در قره‌باغ کوهستانی با هدف «احیای نظم قانون اساسی» را اعلام کرد و در ۲۰ سپتامبر نیروهای حافظ صلح روسی با میانجی‌گری میان جمهوری آذربایجان و نمایندگان ارمنی‌های قره‌باغ توقف درگیری‌ها را اعلام کردند.