علی نژاد: فدراسیون ووشو در مسیر درستی حرکت می کند/ عملکرد این رشته در بازی های آسیایی عالی بود + فیلم- اخبار رزمی - اخبار ورزشی تسنیم
نایب رئیس کنفدراسیون ووشو آسیا گفت: کسب 2 طلا، 4 نقره و یک برنز توسط ووشوکاران در بازی های آسیایی یک نتیجه بسیار عالی است.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از هانگژو، مهدی علینژاد در حاشیه برگزاری مسابقات ووشو در بازیهای آسیایی و درخشش نمایندگان ایران گفت: نتیجه خوبی بود.
کسب 2 طلا، 4 نقره و یک برنز یک نتیجه بسیار عالی است، آن هم در چین و در رشتهای که برای آنهاست.
بچهها، مربیان و ملیپوشان از جان مایه گذاشتند.
وی ادامه داد: مسیری که از سالهای قبل در ووشو آغاز شده بود، ادامه یافت و این موفقیت نشان دهنده راه درستی است که فدراسیون در این چند سال اخیر رفته است.
در واقع علیرغم همه مشکلاتی که طی دو سال گذشته برای فدراسیون ایجاد شد و خیلی هم آن را میدانند، اما بچهها سربلند بیرون آمدند و به کاروان کمک کردند.
در این روزهایی که طلا برای کاروان ایران غنیمت بود، این اتفاق بزرگی بود.
وی گفت: به مسئولان وزارت ورزش و کمیته المپیک تبریک میگویم، به ویژه به امیر صدیقی رئیس فدراسیون به خاطر زحمتهایی که کشید.
همچنین به ورزشکاران و مربیان خسته نباشید میگویم.
.
انتهای پیام/