خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در جلسه هیات مدیره پرسپولیس چه گذشت؟

مشرق | ورزشی | شنبه، 18 خرداد 1398 - 22:47
در این نشست ادامه حضور برانکو و تلاش برای ایجاد امکان همکاری بلند مدت مورد تاکید قرار گرفت و اعضای هیات مدیره متفق القول رای به ادامه کار و حضور بلند مدت برانکو در پرسپولیس دادند.
برانكو،راهكارهاي،مديره،هيات،باشگاه

به گزارش مشرق، هیات مدیره باشگاه عصر امروز طبق برنامه از قبل اعلام شده، نشست فوق‌العاده خود را برگزار کرد.
در این نشست پس از استماع گزارش مدیرعامل از اقدام‌های صورت گرفته و همچنین نظرات و راهکارهای اعضا، تصمیم این بود که برانکو نه تنها می‌ماند بلکه باید شرایط برای همکاری بلند مدت فراهم شود.
هیات مدیره با تاکید بر اینکه گزینه اول و آخر برای هدایت پرسپولیس با توجه به شرایط اعلام شده شخص برانکو ایوانکوویچ است از تلاش برای اجرایی شدن پروسه چند ساله حضور وی در پایان نشست امروز شنبه خبر داد.
هیات مدیره همچنین درباره راهکارهای کسب درآمد باشگاه بحث و گفتگو داشت که به تصمیم گیری ختم شد و راهکارهای پرداخت مطالبات برانکو از چند منبع مختلف مورد بررسی و راههای عملیاتی شدن آن بررسی و مشخص گردید.
نشست با ایرانسل که یکی از این منابع است در همین راستا برگزار می‌شود.