خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه ۲۳ فرد انگلیسی را هدف تحریم قرار داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 05 مهر 1402 - 13:42
وزارت خارجه روسیه در واکنش به تلاش لندن برای افزایش فشار بر مسکو، ۲۳ فرد انگلیسی را به فهرست تحریم‌های خود افزوده است.
انگليس،روسيه،اوكراين،مسكو،فهرست

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای در وبسایت رسمی خود هشدار داد تلاش‌های لندن برای افزایش فشار بر مسکو با استفاده از تحریم‌ها، پاسخ قاطع این کشور را در پی خواهد داشت.
به گزارش اسپوتنیک، فهرست تحریم‌های جدید اعلام شده توسط وزارت خارجه روسیه شامل ۲۳ نفر از نمایندگان نهاد‌های نظامی-سیاسی و مطبوعات انگلیس است.
بر اساس این تحریم‌ها، ۲۳ فرد مذکور از ورود به روسیه منع شده‌اند.
گفته می‌شود یکی از این افراد، آنتونی راداکین، رئیس ستاد دفاعی نیرو‌های مسلح انگلیس است.
مسکو همچنین رئیس کمیته اطلاعاتی مشترک دولت انگلیس و مادلین الساندری که در تدوین استراتژی لندن در جنگ اوکراین مشارکت داشت را در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.
گفتنی است، از زمان آغاز جنگ اوکراین، انگلیس هزار و ۶۲۷ فرد و ۲۳۸ نهاد روسی را تحت تحریم قرار داده است.
در پی اقداماتی از این دست، روسیه تجارت خود را با کشورهای بلوک شرق از جمله چین و هند افزایش داده است.