خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار زهرایی: مهم ترین هدف بسیج سازندگی خدمت رسانی به مردم است- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 05 مهر 1402 - 12:14
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در بسیج سازندگی معتقدیم خدمت رسانی به مردم یک پنجره فرصت است و خدمت فصل مشترک همه اقوام و مذاهب است.
آب،گلستان،روستا،مجتمع،وحدت،اجراي،استان،مذاهب،آبرساني،آشاميدني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سردار محمد زهرایی صبح امروز در آیین افتتاحیه مجتمع آبرسانی پیرواش آق قلا گلستان، اظهار داشت: استان گلستان یکی از نمادهای اصلی وحدت اقوام و مذاهب در کشور است و این یکپارچگی به حدی است که دشمنان هم از ایجاد تفرقه در این منطقه ناامید هستند.
وی تصریح کرد: در بسیج سازندگی معتقدیم خدمت‌رسانی به مردم یک پنجره فرصت است و خدمت فصل مشترک همه اقوام و مذاهب است.
زهرایی تاکید کرد: استانگلستان به عنوان نماد وحدت اقوام و مذاهب کشور شناخته می‌شود و وحدت در این استان زبان‌زد شده و دشمن را این وحدت ناامید کرده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور تاکید کرد: شهرستان آق‌قلا برای جهادگران بسیجی ما یادآور خدمت‌رسانی شبانه روزی در سیل 4 سال پیش است که جلوه‌هایی از دفاع مقدس را در این جهاد مقدس به تصویر کشیده بود.
رفع مشکل آب آشامیدنی روستاهای محروم گلستان
سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان گلستان گفت: با اجرای پروژه‌های آبرسانی در روستای کرد، مشکل آب آشامیدنی مجتمع پیرواش که 5 روستا را تحت پوشش قرار می‌دهد، برطرف شد.
ابوالفضل رحیمی افزود: با اجرای پروژه‌های آبرسانی در روستای کرد، مشکل آب آشامیدنی مجتمع پیرواش که 5 روستا را تحت پوشش قرار می‌دهد، برطرف شد.
وی تصریح کرد: این پروژه‌ها شامل حفر و تجهیز یک حلقه چاه آب شرب و اجرای عملیات خط انتقال به طول 1.6 کیلومتر بوده است که با همکاری بسیج سازندگی سپاه نینوا استان گلستان در مجتمع پیرواش برای 5 روستای کرد، شفتالو علیا، سفلی، قزلی و قره تپه شهرستان آق‌قلا به پایان رسید.
رحیمی افزود : با اجرای این پروژه 5 روستا با جمعیتی بالغ بر 9000 نفر به صورت مستقیم و 12 روستا با جمعیتی بالغ بر 24000 نفر به صورت غیرمستقیم از نعمت آب شرب پایدار، سالم و بهداشتی بهره‌مند شدند.
انتهای پیام/581/