خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان کار بانوان تیرانداز ایران بدون مدال

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 05 مهر 1402 - 06:56
ملی‌پوشان تیراندازی بانوان ایران از مرحله مقدماتی بازی‌های آسیایی هانگژو صعود نکردند و بدون کسب مدال به کار خود پایان دادند.
امتياز،ايران،جايگاه،آرمينا

به گزارش مشرق، چهارمین روز از مسابقات تیراندازی بازی‌های آسیایی به برگزاری رقابت‌های تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت زنان اختصاص داشت.
نجمه خدمتی، الهه احمدی و آرمینا صادقیان نمایندگان ایران در بخش از مسابقات بودند که نتوانستند از مرحله مقدماتی صعود کنند.
در مرحله مقدماتی این رقابت‌ها که با حضور ۴۴ نفر برگزار شد، آرمینا صادقیان با ۵۸۵ امتیاز گرفت و در جایگاه یازدهم‌ایستاد.
نجمه خدمتی با امتیاز ۵۸۲ در جایگاه ۱۵ ایستاد.
الهه احمدی با مجموع ۵۷۵ امتیاز صاحب جایگاه ۲۹ شد.
همچنین در بخش تیمی، تیم ایران با ۱۷۷۴ امتیاز ششم شد.
بدین ترتیب نمایندگان ایران در تفنگ‌ ۵۰ متر سه وضعیت زنان از صعود به فینال این بخش بازمانده و پایان زودهنگامی در بازی‌ها داشتند.
با حذف تیراندازان ایران در این بخش، پرونده بانوان تیرانداز در بازی‌های آسیایی بدون مدال بسته شد.