خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انصراف مقصودلو از ادامه رقابت های رپید بازی های هانگژو 2022- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 04 مهر 1402 - 20:13
عضو تیم ملی شطرنج ایران از ادامه حضور در رقابت های بخش رپید بازی های آسیایی هانگژو انصراف داد.
آسيايي،بازي،مقصودلو،شطرنج

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی، طبق اخبار رسیده از اردوی تیم ملی شطرنج کشورمان در بازی های آسیایی هانگژو 2022، استاد بزرگ پرهام مقصودلو به دلیل کسالت و بروز مشکلات جسمانی از ادامه رقابت های رپید انصراف داد.
بنا بر این گزارش بدین ترتیب مقصودلو در دورهای هشتم و نهم مسابقات رپید شطرنج بازی های آسیایی حضور نخواهد داشت و پس از 2 روز استراحت با آمادگی مضاعف تر خود را جهت حضور در رقابت های تیمی آماده خواهد کرد.
با اعلام کادر پزشکی کاروان ایران وضعیت جسمانی این ورزشکار نگران کننده نیست و پس از استراحت می تواند به کار خود در بازی های آسیایی ادامه دهد.