خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماموریت نظامیان آلمان در عراق ادامه می یابد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 18 خرداد 1398 - 21:01
وزیر خارجه آلمان پس از دیدار با رئیس جمهور عراق از ادامه ماموریت نظامی کشورش در چارچوب ائتلاف ضدداعش در این کشور خبر داد.
عراق،خارجه،آلمان،وزير،ماس،هايكو،تروريستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اشپیگل، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان که به بغداد رفته به مقامات عراق اطمینان داد که ماموریت نظامی کشورش برای پشتیبانی از این کشور در مبارزه با تروریسم ادامه خواهد یافت.
وی پس از دیدار با «برهم صالح» رئیس جمهور عراق حضور نظامیان آلمانی در عراق را ضروری خواند و گفت: هر چند داعش دیگر منطقه تحت کنترلی در عراق ندارد، اما پیروزی بر این گروه تروریستی هنوز کاملاً میسر نشده است.
وزیر خارجه آلمان با اشاره به حملات تروریستی که روزانه در مناطق مختلف عراق رخ می دهد هشدار داد که باید هر اقدامی انجام گیرد تا از قدرت گیری مجدد تروریست ها در این کشور جلوگیری شود.
«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان روز شنبه پس از ورود به بغداد در سخنانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر امنیت خاورمیانه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی در ادامه افزود: باید به این نکته توجه داشت که هرگونه محاسبات و برآوردهای اشتباه، سوء تفاهم و ایجاد فضای متشنج در منطقه می تواند پیامدهای جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.