خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حذف مرد تاریخ ساز بوکس ایران در گام نخست + عکس و فیلم- اخبار رزمی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 04 مهر 1402 - 12:14
تنها دارنده مدال جهانی بوکس ایران در نخستین مبارزه خود در بازی های آسیایی 2022 هانگژو مقابل نماینده میزبان شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.
بوكس،مسابقات،نماينده،دانيال

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در سومین روز از مسابقات بوکس بازی‌های آسیایی 2022 هانگژو، دانیال شه‌بخش مرد تاریخ‌ساز بوکس ایران در گام نخست مقابل نماینده میزبان مغلوب شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
نماینده بوکس کشورمان در نخستین مبارزه خود در وزن 57 کیلوگرم به مصاف پینگ لیو از چین رفت و با وجود ارائه مبارزه خوب در نهایت با نتیجه 5 بر صفر مغلوب حریف خود شد.
دانیال شه‌بخش در مسابقات جهانی بوکس 2021 موفق به کسب مدال برنز شده و نخستین مدال جهانی این رشته را پس از 86 سال کسب کرده بود.
در روز نخست برگزاری مسابقات بوکس نیز علی حبیبی‌نژاد در وزن 63.5 کیلوگرم مقابل نماینده تایلند شکست خورده بود.
.
انتهای پیام/