خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی تیم ملی شطرنج: امتیاز دادن مقصودلو غافلگیرکننده بود- اخبار رشته های ورزشی - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 02 مهر 1402 - 16:42
سرمربی تیم ملی شطرنج کشورمان، امتیاز دادن پرهام مقصودلو در نخستین دیدارش در بازی های آسیایی هانگژو را غافلگیرکننده توصیف کرد.
كسب،شطرنج،ظاهر،امتياز،مسابقه،مسابقات

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم، مهرداد اردشی پس از دیدارهای سه ملی‌پوش ایران در روز نخست بخش رپید شطرنج بازی‌های آسیایی هانگژو، اظهار داشت: در روز نخست مسابقات تقریباً نتایج مناسبی را کسب کردیم و هر سه مسابقه دوم خود را با پیروزی پشت سر گذاشتیم.
وی افزود: مقصودلو در مسابقه اول خود امتیاز داد و این مسئله غافلگیرکننده بود.
خانم علی‌نسب نیز با رقیب هندی خود که جزو نفرات برتر دنیاست رقابت کرد و مسابقه آنها تقریباً پایاپای پیش رفت و می‌توانست مساوی شود، اما نتیجه مطلوب از دست رفت.
سرمربی تیم ملی شطرنج کشورمان خاطر نشان کرد: ملی‌پوشان شطرنج می‌توانند در دورهای بعدی نتایج بهتری کسب کنند.
طباطبایی با توجه به کسب دو پیروزی جزو صدرنشین‌های جدول است و شانس مدال بیشتری دارد، مقصودلو 1.5 امتیاز دارد و علی‌نسب نیز یک امتیاز در روز نخست کسب کرده است.
در مجموع شرایط‌مان خوب است.
اردشی با ابراز امیدواری از اینکه شطرنج‌بازان ایرانی در ادامه بهتر ظاهر شوند، گفت: اینجا بازی‌های آسیایی است و تیم‌ها با قوی‌ترین ترکیب خود ظاهر شده‌اند.
کار ما بسیار سخت است و همه تیم‌ها با تمام توان ظاهر شده‌اند و پس از مسابقات انفرادی مسابقات تیمی را پیش رو خواهیم داشت.
انتهای پیام/