خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام‌های آمریکایی: بعید است که ضدحمله کی‌یف به اهداف خود دست یابد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 01 مهر 1402 - 20:56
یک نشریه آمریکایی به نقل از برخی منابع نوشت که ضدحمله کی‌یف موفقیت‌آمیز نخواهد بود.
اوكراين،روسيه،آمريكايي،دست،تابستاني،تايمز،اوايل،نيويورك

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز به نقل از برخی مقام‌های این کشور در گزارشی نوشت که نیرو‌های اوکراینی باید چند هفته دیگر توقف کنند تا پس از حملات و ضدحملات تابستانی دوباره بهبود یابند.
این نشریه همچنین گفت که مقامات در واشنگتن گفته‌اند که نیرو‌های نظامی اوکراین نمی‌توانند پل زمینی روسیه به کریمه را به عنوان بخشی از ضدحمله خود قطع کنند یا به اهداف کلیدی دیگری دست یابند و در ادامه نوشت: «برخی از مقامات آمریکایی گفته‌اند که به نظر می‌رسد حمله متقابل اوکراین به اهداف استراتژیک خود نمی‌رسد.
نیرو‌های کی‌یف برای رسیدن به دریای آزوف در منطقه زاپروژیا روسیه تلاش می‌کنند، زیرا به گفته آن‌ها میدان‌های مین نیرو‌های روسیه ثابت شده و این نشانه قدرت است.»
مقام‌های آمریکایی به نیویورک تایمز گفتند: «انجام عملیات تهاجمی نیز به زودی برای اوکراین دشوارتر خواهد شد، زیرا زمین در منطقه نرم و گل آلود می‌شود.
در چند هفته آینده، ارتش اوکراین برای بازسازی انبار تجهیزات خود و استراحت نیرو‌های خسته از جنگ تابستانی به زمان نیاز دارد.»
ضد حمله اوکراین در اوایل ژوئن آغاز شد و کی‌یف تاکنون تنها از تصرف چند روستای کوچک در فاصله‌ای دورتر از خطوط دفاعی اصلی روسیه خبر داده است.
«ولادیمیر پوتین» رئیس‌ جمهور روسیه، اوایل ماه جاری میلادی گفت که اوکراین از ابتدای تابستان بیش از ۷۱ هزار سرباز و بیش از ۵۴۰ تانک را از دست داده و نتوانسته است به هیچ نتیجه قابل توجهی در میدان نبرد دست یابد.