خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۷۰ میلیون اصله نهال تا پایان سال کاشت می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 01 مهر 1402 - 16:01
معاون امور سازمان جنگل گفت: بنابر طرح کاشت یک میلیارد درخت سالانه ۲۵۰ میلیون اصله نهال باید کشت شود که بدلیل عدم رشد کافی برخی نهال‌ها، ۱۷۰ میلیون اصله نهال کشت می‌شود.
نهال،طرح،درخت،اعتبار

آقای نقی شعبانیان گفت: امسال از ۲۵۰ میلیون اصله نهال تولیدی که قرار است در عرصه ها کشت شود، تنها ۱۷۰ میلیون اصله نهال را منتقل خواهیم کرد چراکه ممکن است برخی نهال ها به رشد کافی نرسیده باشند.
به گفته او، طی مدت ۴ سال، یک میلیارد نهال تولید و به عرصه ها منتقل خواهد شد.
شعبانیان هزینه تولید و نگهداری هر نهال را ۱۰۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: براین اساس برای طرح یک میلیارد درخت ۱۰۰ هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز است که با وجود فراهم بودن زیرساخت ها و نیروی کار ۱۸ هزارمیلیارد تومان اعتبار نیاز است که همین عدد کم‌نیست.
معاون امور سازمان جنگل ها ادامه داد:کاشت یک میلیارد درخت طرح مردمی است که براین اساس تشکل ها، صنایع و بخش خصوصی باید در طرح مشارکت کنند.
او گفت: برای طرح کاشت یک میلیارد درخت ۲۵۰ میلیارد تومان ردیف اعتبار مستقل در نظر گرفته شده که در صورت تخصیص به استان های مختلف کمک می شود‌.