خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عبور "توفان نایجل" از ایستگاه فضایی بین المللی + تصاویر- اخبار فضا و نجوم - اخبار ویژه نامه ها تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 01 مهر 1402 - 14:19
فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی به کمک ماهواره های موجود در این ایستگاه موفق به ثبت تصاویر "توفان نایجل" شدند.
فضايي،ايستگاه،توفان،نايجل،فضا،زمين،space،ياسمين

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی «توفان نایجل» را در حال عبور آن از اقیانوس اطلس، از فضا ردیابی و عکس‌برداری کردند.
فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی با کمک چندین ماهواره رصد زمین، مسیر این توفان را در روز 19 سپتامبر درحالی که با سرعت 22 کیلومتر در ساعت در عرض اقیانوس اطلس از شمال به شمال غربی حرکت می‌کرد، ثبت کردند.
یاسمین مقبلی، فضانورد ناسا و فرمانده ماموریت Crew-7 شرکت space X ضمن انتشار تصاویر توفان نایجل(یک نوع جریان آب و هوایی گرمسیری) در صفحه توییتر خود نوشت: "هنگامی که توفان بزرگ را دیدم، برای عکس گرفتن از آن از بازوی رباتیک به طرف پنجره‌ رفتم.
ما درست از چشم نایجل گذشتیم که البته برای من بیشتر شبیه به قلب بود.
ایستگاه فضایی بین‌المللی، یک موقعیت ارزشمند را برای مشاهده کردن پدیده‌های آب‌وهوایی گوناگون، چه از روی زمین و چه از طریق آزمایش‌های متعدد بیرون از زمین ارائه می‌کند."
یاسمین مقبلی پس از انوشه انصاری (انصاری در سال 2006 از ایستگاه فضایی بین‌المللی بازدید کرد)، دومین ایرانی ـ آمریکایی است که به فضا سفر می‌کند.
وی فرمانده مأموریت crew 7 شرکت space X است که 26 آگوست 4 فضانورد را برای انجام مأموریت 6ماهه، به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد.
انتهای پیام/